Weber 8 kg brykiety ze skorup kokosa

Szczegóły
To 8-kilogramowe opakowanie firmy Weber zawiera bardzo dobrej jakości brykiety ze skorup kokosa, które palą się około 3 godzin.
Brykiety ze skorup kokosa to brykiety wykonane z naturalnego materiału, skorupek kokosa, które są produktem ubocznym w produkcji mleka kokosowego, dzięki czemu jest to produkt ekologiczny. Brykiety ze skorup kokosa są drobniejsze i lepsze do grillowania niż brykiety z węgla drzewnego. Brykiety kokosowe palą się długo i równomiernie, wytwarzają mniej dymu oraz mniej popiołu.
Brykiety ze skorup kokosa firmy Weber mają czas zapłonu wynoszący około 20 minut, po czym czas grillowania wynosi około 3 godzin. Brykiety kokosowe znajdują się w 8-kilogramowym opakowaniu, odpornym na rozdarcia i warunki atmosferyczne.
Brykiety ze skorup kokosa to brykiety wykonane z naturalnego materiału, skorupek kokosa, które są produktem ubocznym w produkcji mleka kokosowego, dzięki czemu jest to produkt ekologiczny. Brykiety ze skorup kokosa są drobniejsze i lepsze do grillowania niż brykiety z węgla drzewnego. Brykiety kokosowe palą się długo i równomiernie, wytwarzają mniej dymu oraz mniej popiołu.
Brykiety ze skorup kokosa firmy Weber mają czas zapłonu wynoszący około 20 minut, po czym czas grillowania wynosi około 3 godzin. Brykiety kokosowe znajdują się w 8-kilogramowym opakowaniu, odpornym na rozdarcia i warunki atmosferyczne.
Specyfikacja
Informacje ogólne
Numer artykułu
639523
EAN
77924186523
Numer fabryczny
18402
Marka
Weber
Informacje o produkcie
Kolor
Czarny
Waga ogólna
8 kg
Informacje o materiale
Materiał
Włókna kokosowe
Opinie
Opinie
9.8
Ten produkt jest uważany za fantastyczny na podstawie. 100% klientów poleca ten produkt.
- Super schnelle LieferungOptisch sehen die Kokosbrikets fest aus, wir konnten die Briketts leider noch nicht testen!
- Gute QualitätSehr gut
- Alles gutXxx
- Bis jetzt sehr gut!Ich kann noch keine richtige Bewertung abgeben da ich bis jetzt die Briketts am Wochenende erst 3 Mal benutzt habe, und nur für einfaches Grillen. Habe Freitag 1 Briketthalter gefüllt, und konnte die ´57 einfach auf 180-200 Grad kriegen. Etwas über eine Stunde gegrillt. Samstag 9 Briketts dazu. Prima. Etwas länger gegrillt. Sonntag 11 briketts dazu. Wenig Assche. Anzünden noch weniger Rauch als normale Weber Briketts. Bis jetzt bin ich also sehr zufrieden!!!